Ő is az 5. BSI Balaton Szupermaratonra készül: Mert a hangulata fantasztikus!

 

Pálffy Tibor egy tapasztalt ultrafutó, aki már az ötödik Balaton Szupermaratonjára készül. A hangulata miatt ragaszkodik annyira ehhez az eseményhez, ami ráadásul arra is serkenti, hogy télen is eddzen.

Én már a Balaton Szupermaraton előtt is futottam ultratávokat és többnapos versenyeket is. Nem vagyok túl gyors, de nagyon kitartó és gyorsan regenerálódom.
A Balaton Szupermaraton azért lett az egyik kedvencem, mert szenzációs a hangulata négy napon át!

Nem beszélek idegen nyelveket, de még az ott futó külföldiekkel is remek barátságok alakultak ki. Például a német Heike már másodszor volt a Balaton Szupermaratonon, de már első alkalommal összehaverkodtunk, és segítettük egymást.
A második rendezvény óta a barátnőm is elkísér, és míg először csak kerékpárral kísért, az utolsó kettőn már váltóban futott is! Nekem a harmadik nap a kedvencem, a füredi célt imádom, és utána már csak egy nap van hátra!

Míg nem volt Balaton Szupermaraton, télen két hónapot is kihagytam az edzésekből, de most inkább ősszel pihenek egyet a SPAR Budapest Maraton után, és a siófoki Balaton Maratontól kezdem újra a felkészülést a következő Balaton Szupermaratonra. Mivel minden negyedik nap dolgozom 24 órát, ezért Monspart Saci e-edzéstervét átalakítottam háromnapos ciklusokra. Nekem bevált!