Fut a cég+ - versenysorozatot hirdetünk a cégeknek!

 

2012-ben 3 fordulóból álló versenysorozatot hirdetünk céges csapatok, munkahelyi közösségek számára legnagyobb budapesti futóeseményeinken. Az első forduló a 19. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltón lesz.

Versenyre hívjuk az igazán aktív cégeket, hogy az alábbi eseményeken futásban mérkőzzenek meg egymással, megmutatva kitartásukat és nem utolsó sorban szervező-, mozgósító erejüket!

A versenysorozat részletes kiírását itt találod.

A 19. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltón belül is lesz Fut a Cég verseny. Toborozz egy sikeres csapatot, ismerd meg munkatársaidat sportos oldalukról is és legyetek részesei együtt egy fergeteges futó bulinak! A félmaraton váltó (3 fős) és a maraton váltó (6 fős csapatok) távok vesznek részt a Fut a Cég versenyben. A csapattagok több mint felének, vagyis 6 fős csapat esetén minimum 4, 3 fős csapat esetén minimum 2 főnek egy cég munkatársaiból kell szerveződniük.
A részletes versenykiírást itt találod.

A versenysorozat végén összesített eredményt hirdetünk a céges csapatok között. Az összesített eredmény számításakor a cégek színeiben indulók számát (részvételi pont) és a céges csapatok közötti sorrendet (eredményességi pont) vesszük figyelembe.

Fussatok együtt a sikerért!