Kopott futócipő kampány - küldj be egy történetet, és nyerj!

 

Ha van egy kopott futócipőd, és hozzá egy jó sztorid, fényképezd le és töltsd fel a T-Home Hungary Facebook oldalára, és nyerj egy pár adidas Supernova futócipőt!

Ki van ott veled minden egyes futás alkalmával? Ki kísér el téged még akkor is, amikor már kialudtak a város fényei? Igen, ő az, a leghűségesebb társ az úton, a futócipőd. Ha te is érzed a köteléket közted és kopott bajtársad között, akkor emlékezz meg róla tisztességgel. Küldj be nekünk egy fényképet a számodra legkedvesebb futócipőről, mellékelj hozzá egy hangulatos történetet és állíts valódi emlékművet elnyűtt cimborádnak. A legjobban sikerült képeslapok szerzői esélyt kapnak arra, hogy teljessé tegyék az adidas által felajánlott Supernova futócipő életét is.

A nyereményjáték 2012. április. 16. 14:00-ig tart.

Néhány fontos dolog:

  • A Nyereményjátékban csak valós adatokkal regisztrált Facebook profillal rendelkező, T-Home Hungary Facebook rajongói klubtagsággal rendelkező, 18 év feletti magánszemélyek vehetnek részt.
  • Egy játékos egyszer játszhat.
  • A beküldött pályázatokra minden felhasználó maximum egyszer szavazhat az adott pályázat alatt megjelenő "Tetszik" gomb megnyomásával.

A nyeremény:
1 pár adidas Supernova futócipő. A nyeremény készpénzre vagy más nyereményre nem váltható és másra át nem ruházható.

A játékban itt tudsz részt venni.

A teljes versenyszabályzatot itt olvashatod.