Szegedi Futónagykövetünk jelenti!

 

Szeged futólázban ég! Itt a tavasz, a jó idő és a futók száma szemmel láthatóan megnőtt a gyönyörű Tisza-parti városban.

Az alábbi kis beszmáloló Tóth Szabolcstól, a BSI szegedi Futónagykövetétől érkezett.

"Minden héten szerdán tartjuk közös futásainkat, ahova a tapasztaltabb futók után nagy örömünkre kezdő futók is szép számmal csatlakoznak. Van, aki fogyni, van aki jobb kondit és van, aki csak egyszerűen futni szeretne. Egy biztos! - a közös futásaink alkalmával mindenki megtalálja a tempójához megfelelő futótársat.
Az útvonal mindig más és más. Futottunk a Tisza-parton, a Ligetben, a Holt-Maros partján, a hidakat is sűrűn keresztezzük, futottunk már a töltésen, Algyő és az országhatár felé is. És van még új útvonal a tarsolyunkban... Nem meglepő, hogy április 18-án, szerdán is összejövünk - immár kilencedik alkalommal - egy kis közös futásra. De most nem a megszokott helyről, a Móra Ferenc Múzeum elől, hanem a hétvégi 7. K&H olimpiai futó napok helyszínéről, a Dóm térről indulunk. Az útvonal, ahol megoldható, a vasárnapi futás útvonalát követi, így a szegediek a Kárász utcán és a Széchenyi téren is "összefuthatnak" velünk. Ha szegedi vagy szeged környéki vagy és futni támadt kedved, akkor csatlakozz a facebook csoportunkhoz, kövesd a blogunkat, gyere el közös futásainkra, légy te is a szegedi futóközösség tagja!"

Tóth Szabolccsal, a szegedi és Panyor Krisztivel, a makói BSI Futónagykövettel április 22-én, a 7. K&H olimpiai futó napon is találkozhatsz, beszélgethetsz! Keresd a standjukat a versenyközpont területén!

Legyél te is BSI Futónagykövet! Folyamatosan várjuk azok jelentkezését, akik szívesen megszervezik településük futóéletét, akik erőt éreznek magukban ahhoz, hogy a helyi futótársadalom motorjai legyenek, akik közös futásokat szerveznek lakóhelyük futóinak. A részvételi feltételekről ITT találsz további részleteket.