Jótékonysági nevezés a 19. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltón

 

A budapesti Brit Nagykövetség és a magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara mint a "GREAT Britain" kampány magyarországi képviselői, az Irish Business Circle, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága, a Magyar Paralimpiai Bizottság, a Budapest Sportiroda, valamint a Robert Burns Nemzetközi Alapítvány örömmel tájékoztat benneteket 2012-es paralimpiai felhívásáról, mellyel a jövőben megrendezendő paralimpiai játékokra kijutni szándékozó magyar junior parasportolók csapatát kívánja támogatni.

Felhívásunk célja, hogy a 2012-es londoni olimpiai és paralimpiai játékokhoz, illetve a 2012. június 10-én megrendezésre kerülő 19. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltóhoz kapcsolódó érdeklődés felhasználásával pénzt gyűjtsünk egy speciális busz vásárlására, melyet a magyar junior paralimpiai csapat számára kívánunk felajánlani.

Kérjük, csatlakozz Te is a maratoni váltófutáshoz és támogasd kezdeményezésünket egyéni vagy csoportos "jótékonysági" nevezéseddel. Fogjunk össze, és segítsük együtt a magyar parasportolókat!

A jótékonysági nevezés lebonylításáról bővebb részletek ITT találsz.