Hétvégi versenyajánló

 

Ezen a hétvégén a következő eseményeket ajánljuk figyelmetekbe: V. Kolon-Kupa az izsáki Főtéren, futóversenyt és gyalogtúrát Veresegyházon, valamint a VIII. Tárnoki Tófutást.

Szombaton, az Izsákon megrendezésre kerülő V. Kolon-Kupán 15km-en, 5 km-en, 2,5 km-en, valamint 300 és 800 méteren mérhetik össze tudásukat a versenyezni vágyók. Nevezni 8 órától lehet a Főtéren, Spuri futókártyával 20% kedvezményt kapnak a résztvevők. A szervezők nem csak a testmozgásra, hanem a finom falatokra is gondoltak, minden indulót vendégül látnak egy tányér túróscsuszára.
Részletes versenykiírás

Vasárnap Veresegyházon futóversennyel és gyalogtúrával is várják a sportolni vágyókat. A versenyközpontot a a Búcsú téri Mézesvölgyi Általános Iskolában találjátok, ahol a futók 500 méterre, 3,5 kilométerre, vagy 11 kilométerre nevezhetnek. Spuri futókártyával 10% kedvezmény a nevezési díjból.
Részletes versenykiírás

Május 13-ra, vasárnapra, Klemné Zabó Ágnes tárnoki futónagykövetünk ajánlja a Tárnok Sprint SE szervezésében sorra kerülő Tárnoki Tófutást.
Távok: 10 órakor 2,7 km, 10:30-kor 300 méteres ovisfutás, 11 órakor pedig 6,5 és 13 kilométeren lehet majd rajthoz állni.
Versenyközpont: 2461 Tárnok, Rákóczi Ferenc út 83., Egészségház. Nevezni már csak a helyszínen lehet reggel 8 órától.
Spuri Futókártyával rendelkezők 20% kedvezményt kapnak a nevezési díjból.
Részletes versenykiírás

Kellemes hétvégét kívánunk!