MÉDIAUNIÓ ALAPÍTVÁNY: CSÜTÖRTÖKÖN MÁR AZ ÖTÖDIK SPORTOS CSÜTÖRTÖK

 

A Médiaunió Alapítvány október 4-én rendezi az Ötödik Sportos csütörtököt, ahol országszerte 46 városban már 50 féle sportágat lehet kipróbálni!

Modern és hagyományos, egyéni és csapatban űzhető, szárazföldi és vízi sport - október 4-én mindenki talál számára megfelelőt. A Médiaunió Alapítvány "Sportos Csütörtök" nevű kezdeményezéséhez már 46 város csatlakozott: közel 130 helyen ötven sportágat lehet ingyenesen kipróbálni. "A sport mindenkié!" kampány stábja nemrég pályázatot is kiírt újságírók számára, amely díjainak összértéke meghaladja a 700.000 forintot.

Az ország legnépszerűbb sportága a labdarúgás és a futás - legalábbis a statisztikák szerint, de ki tudja, meddig! Mostantól ugyanis ingyenesen hozzáférhetők lesznek olyan izgalmas sportágak és mozgásformák, mint a ma hódító TRX, a BootCamp, a TCQC vagy a Street Dance, vagy a hagyományos, évszádos múltra visszatekintő MediBall, a western lovaglás vagy a hosszúkardvívás. Az Ötödik Sportos csütörtökön megmozdulhat az ország, mindenki találhat kedvére valót, és még a pénztárcánk sem jelenthet akadályt.

A Médiaunió Alapítvány azért szervez ingyenes sportórákat, hogy a sportágválasztásban segítsen. Az október 4-ei Sportos Csütörtökön országszerte 46 településen, közel 130 helyszínen immár pontosan 50 sportágat lehet kipróbálni ingyenesen (vagy nagyon kedvező áron)! Többek között aerobic, aikido, asztalitenisz, boksz, Fit Boksz, görkorcsolya, hastánc, judo, kajak-kenu, kettlebell, lovas póló, Nordic walking, Step performance, Streetball, Taekwon-do, Tai Chi, tamburello, tenisz, tollaslabda, vívó és zumbaedzésen vehetnek részt a sportszeretők.

Az alábbi térképen mindenki könnyen megtalálja, hogy milyen sportolási lehetőségek várják a közelben.
A térkép szabadon sokszorosítható, terjesztése szigorúan ajánlott!

Érdemes tehát figyelemmel követni a kampány honlapját (www.sportolnijo.hu) és Facebook-oldalát (www.facebook.com/3x1ora), ahonnan kiderül, hol lehet ingyenesen sportolni minden hónap első csütörtökén, illetve friss programajánló és szakértői anyagainkat is elolvashatják.

3x1 - és ősszel is jobban megy!

Forrás: MOB