MaratonMorzsák - Hogy mit tegyél a szurkolói kuponnal...

 

Végleges tehát, hogy szurkolsz. Így van ez rendjén, ha épp nem futsz. Igazán dicséretes dolog, hogy kijössz barátaidést, családtagjaidért és mindenkiért szurkolni. De mit tégy pontosan a kuponnal, amivel nyerhetsz is szurkolás közben? Hát íme a használati útmutató!

Letöltöd, kinyomtatod, kivágod. Vagy meglátod az újságban, s kivágod. Kitöltöd értelem szerint. Kimész. Szurkolsz. Aztán alkalomadtán a kitöltött kupont bedobhatod: - a következő km tábláknál: 1, 2, 3, 5, 15, 16, 17, 31, 39, 40, 41 - az útvonalon lévő összes fordítónál (az a hely, ahol a futók élesen visszafordulnak ugyanazon az úton) - az összes váltóhelyen a szpíkereknél: Pesti alsó rakparton a Lánchíd pesti hídfőjénél, a Budai alsó rakparton a Halász utcai lehajtónál, és a Pázmány Péter sétányon - a 30 km rajtjában: a maratoni útvonal 12195. méterénél, a Pesti alsó rakparton, a Petőfi téri lehajtótól a Lánchíd felé - és a Kossuth téren a Fidelió színpadnál.

(A fair play jegyében arra kérünk, hogy egy helyszínen csak egy kupont dobj be.)

Aztán már csak türelmesen várni kell, míg sorsolunk. Minden mást evvel kapcsolatban megtudsz a szurkoljvelunk.hu oldalról!