Bemutatkozik a New Balance 750-es sorozata

 

Ezen cikkünkben a New Balance 750-es sorozatából szeretnénk bemutatni egy-egy női és férfi modellt. Ez az innovatív futócipő egy rafináltan továbbgondolt sportmodell, amely ötvözi magában a futáshoz fejlesztett tulajdonságokat, kombinálva a mindennapi használatra tervezett értékekkel.

Bár a 750-es idén nyáron debütált világszerte, e rövid idő alatt máris számos pozitív vásárlói vélemény jelent meg a külföldi weboldalakon. A hazai kínálatban, az előzetes piaci igények vizsgálata alapján, először egy férfi (M750CY1) és egy női (W750GB1) változat lesz kapható.

Íme a női modell (W750GB1)

Az XLT Footbed talpnak köszönhetően rendkívül könnyű és végtelenül rugalmas. A férfi modell súlya 272g (43-as méret), a női modell súlya 215g (37-es méret). Felsőrésze kiváló szellőzést biztosít, de ugyanakkor megfelelően tartja a lábat. A 750-es széleskörűen használható, nem csak futóknak ajánljuk, hanem mindennapos utcai viseletre vagy akár edzőtermi használatra is kiváló.

Ezzel a modellel olyan profi sportcipő született, amely egyaránt ideális választás kezdőknek és haladóknak, és megfelelő futáshoz, edzőtermi és mindennapos használatra is!

A NewBalance 750-es terepfutó cipőről részletesen

Íme a férfi modell (M750CY1)