3 nap és itt a Yours Truly

 

Még három nap, és világszerte kezdetét veszi az idei etapja az évek óta tartó őrületnek, aminek során önszerveződő csoportok és magányos emberek csak úgy, lelkesedésből futnak 25-50 kilométert - vagy amennyihez kedvük van. Bizton állíthatjuk, hogy a legtöbb ilyen csapat valamelyik BSI futónagykövet által összefogott kis (vagy nagy) csoport, csatlakozz hát te is valamelyikhez, ha szeretnél részt venni egy finn gyökerű vidámságban!

A napokban már írtunk erről a futásról, hogy mi ez, mik a szabályok (nem sok van). Most összegyűjtöttük azokat a facebookon fellelhető eseményeket, információkat, amik a mostani Yours Truly futáshoz kötődnek, ezek mindegyike valamelyik futónagykövet szervezte örömfutás, az egy szem Pók Janó féle hagyományos Velencei-tó kör pedig azért került bele, mert az mára a legnagyobb Yours Truly futássá nőtte ki magát; sok különálló csoport is oda készül vasárnap.

Bogarásszatok tehát, s ha eddig nem volt kedvetek, motivációtok, akkor most hátha lesz, látván, hogy honnan, hányan futnak most örömből, mindenféle kötöttségek nélkül, mégis szervezetten!

Íme a lista:

Budapest:
14-15. kerület, Zugló-Újpalota
13. kerület, Angyalföld
17. kerület, Rákosmente

Baja

Békéscsaba

Dunaharaszti

Dunakeszi

Esztergom

Gödöllő

Pécsett kettő is: PÉCS1 és PÉCS2

Szeged

Szolnok

Tárnok

Vonyarcvashegy

Több BSI Futónagykövet a Pók Janó által szervezett klasszikus agárdi tókerülésre szervez közös futást.