Nem bírtok magatokkal - már 600 felett a nevezők száma a Brutálon!

 

Már nincs egy hónap hátra a Brutálfutás 2.0-ig, s a nevezések száma mégis meglepett minket: 600-nál több ember vágyik arra, hogy sárban, szögesdrótok közt és egyéb, nem mindennapi akadályokkal kidíszített helyen fusson, már ha tud - mert azt, hogy ott futni fogsz tudni, nem garantáljuk. Viszont a nevezések száma láttán úgy meglepődtünk, hogy el is felejtettük a meghatározott módon emelni a nevezési díjat - így egy ideig még marad a kedvezményes díj. De nem lesz ám ez így mindig!

Nos, az fog történni, hogy egy kicsit még marad a mostani nevezési díj, de egy kis akadályt beteszünk a rendszerbe, hogy méltóak legyünk a Brutálfutás szelleméhez: egyszer csak kisorsolunk egy napot (vagy már ki is sorsoltunk?), amikor hirtelen ugrik egyet a nevezési díj. És ha addig nem neveztél, hát... Node ne aggódj, nem vagyunk mi olyan nagyon elvetemülten gonoszok, a kiszemelt nap előtt egy kicsivel, mondjuk 24 vagy 48 órával szólunk itt, a hírekben, ezen kívül a honlapon, illetve az esemény facebook profilján. Hogy legyen még egy kis időd átgondolni a dolgot. És kedvezményes áron nevezni.

Oké, próbálunk itt keménynek látszani, de valójában egy remek móka az egész - természetes, hogy életed legkeményebb 7 kilométere elé nézhetsz, ha teljesen komolyan veszed, ha viszont nem veszed annyira komolyan a futamot, akkor egy hatalmas buli lesz az egész, amire akár az egész családodat is elhozhatod. Ugyan gyerekfutam nem lesz külön, de az biztos, hogy bármelyik gyerek szívesen rohangászik a felnőttekkel a sárban; egy feltételnek kell csak megfelelni: 130 centinél alacsonyabb gyerek nem indulhat el a pályán. Szóval egy nyári buli - plusz még, amiről eddig nem volt szó: egy olyan érem, amit nem sokan lóbálhatnak a nyakukban.

Persze sokan szeretnének ilyen érmet - hogy pontosan kik is, azt a folyamatosan frissülő rajtlistáról lelesheted, ha akarod. Sok név, egyre több - igazából valószínűleg csak a te neved hiányzik róla. Vagy már nem?

Június elsején disznólkodjunk együtt Nyáregyházán a motocross pályán a Brutálfutás második kiadásán. Javított, brutálított. A kettő pont nulla.