Szekszárdi Szüreti Napok és futás?

 

Szóval szüret meg futás? Nincs is olyan messze a két dolog egymástól. 20 kilométerre csak - a lehetőség tehát adott, hogy a BB24 nevű, amúgy Bonyhád és Bátaszék közt zajló 24 kilométeres futóverseny után átruccanj egy kicsit Szekszárdra is, nem? Ha pedig ezt a futást párban, vagy három fős váltóban tervezed, akkor pláne!

És akkor most kitömörítjük a dolgot.

A már hagyománynak számító Bonyhád - Bátaszék Futóverseny, avagy a BB24 2013. szeptember 21-én, szombaton ismét megrendezésre kerül. Mint a verseny rövid elnevezése is utal rá, a táv, amit a nevezőknek teljesíteni kell 24 km. Ezt vállalhatják egyedül vagy kettő- és háromfős váltókban is. A mezőny a Völgység fővárosából, Bonyhádról indul és innen halad a változatos, dombokkal és lejtőkkel tarkított útvonalon a cél helyszínére, Bátaszékre. Itt a résztvevőket egyedi érem és egy tál meleg étel várja. A távot teljesítőket a szervezők ez után sem hagyják magukra, igény szerint busszal visszaszállítják őket Bonyhádra. Jól hangzik?

Akkor olvasd tovább!

A vállalkozó szellemű futókat festői környezet és nem túl nehéz technikás közút várja! A Völgyégben zajló sportesemény egyrészt kiváló lehetőséget nyújt a futók számára felkészülni a 28. Spar Budapest Maratonra, másrészt pedig a Bonyhádtól csupán 20 km-re ugyan ebben az időben megrendezésre kerülő Szekszárdi Szüreti Napok színes programjain való részvételre.

Versenykiírás