Csak 8 bucka - nade milyen!

 

Szóval eljött a VII. Pilisi 8 Bucka Futás ideje is, ami szokás szerint nagy melegben szokott eljönni. Most is így van, július 21-én, vasárnap alighanem meleg lesz - kárpótol viszont minden résztvevőt a Hosszú-hegy, a pilis, a Kevély látványa... szóval lesz miért futni a 42, 25 vagy 13 kilométeres távon.

A BSI partnerversenyeként biztosítják, hogy Spuri Futókártya tulajdonosként 20 százalékos nevezési kedvezménnyel indulhass, így aztán pedig innentől tényleg nincs más dolgod, ha szerelmese vagy a terepfutásnak, hogy csak fuss, és élvezd a látványt, ami eléd tárul. Persze nem lesz könnyű, de megéri. De erre hamar rájössz, ahogy a Róka-hegyre kaptatsz fel - ráadásul a terepfutó nem szenved, maximum élvezi a szinteket, ugye.

Rajt/cél: Budapest, III. ker. Csillaghegy, Külker SC sporttelep
Terep: Pilis-hg., a Róka-hegy és a Kevélyek környéke

Ha nincs programod a hét végére, s futnál egy jót a változatos terepeken, akkor ne is habozz tovább: nevezz valamelyik távra, aztán uccu neki! A 42 km-es táv a Terep Ultra Kupa első idei versenye, a 25 km-es táv pedig a Budapest Terep Kupa (2013. július 27.) felkészülési versenye is egyben.

További információt a versenyről itt találsz: www.obudaifutokorse.hu