Kerülj képbe a 28. Nike Budapest Félmaraton helyszínével kapcsolatban!

 

Hogyan kell megközelíteni a Városligetet? Milyen járatokkal juthatok el a versenyközpontba? Hol parkolhatok? Honnan indul a mezőny? - Ilyen, és hasonló kérdések foglalkoztathatnak a verseny előtt egy héttel. Nos, segítünk, hogy minden kérdésedre választ kapj! Közlekedési infók, tanácsok és helyszínrajz, hogy ne tévedj el, a verseny előtt már csak a verseny izgalma maradjon, más miatt ne kelljen aggódnod!

Verseny helyszínének megközelítése

  • Déli pályaudvarról: szállj fel a metróra és utazz vele a Deák térig. Itt szállj át a Földalattira (M1-es vonal) és utazz vele a Széchenyi Fürdő megállóig. Innen kb. 7-800 méteres sétával éred el a versenyközpontot a Petőfi Csarnok mögötti nagyréten felállított sátrakban, az Olof Palme sétány felőli oldalon.

  • Keleti pályaudvarról: szállj fel a Baross tér (Garay utca) végállomáson a 79-es trolibuszra és utazz vele
    • szombaton az Olof Palme sétány megállóig. 1-2 perces sétával éred el a versenyközpontot a Petőfi Csarnok mögötti nagyréten felállított sátrakban, az Olof Palme sétány felőli oldalon.
    • vasárnap az Erzsébet királyné út megállóig. (A troli a Hermina úton fog közlekedni) 1-2 perces sétával éred el a versenyközpontot a Petőfi Csarnok mögötti nagyréten felállított sátrakban, az Olof Palme sétány felőli oldalon.

  • Nyugati pályaudvarról: szállj fel a Blaha Lujza tér irányába közlekedő 4-es vagy 6-os villamosra, utazz egy megállót az Oktogonig majd szállj át a Földalattira (M1-es vonal) és utazz vele a Széchenyi Fürdő megállóig. Innen kb. 7-800 méteres sétával éred el a versenyközpontot a Petőfi Csarnok mögötti nagyréten felállított sátrakban, az Olof Palme sétány felőli oldalon.

Parkolás

Ha gépkocsival érkezel, a Felvonulási téren, illetve a Mexikói útnál, a Földalatti (M1) végállomásánál javasoljuk a parkolást. Az Állatkerti körúton és a Hermina úton hamar megtelnek a parkolóhelyek, érkezz időben! A Városligeti körút le lesz zárva!

És hogy mit hol találsz, ha már ott vagy...

Kattints a képre, és az megjelenik nagyban!