Átfutottad a telet? Akkor menni fog a Spuri Maratonfüred!

 

Az alapozó időszak vége felé még kevesen mondhatják, hogy igazán formában vannak, ám ha egész télen futottál, akkor egyáltalán nem okozhat gondot a 7. SPURI Balaton Szupermaraton 3. napján az ultramaratonisták mezőnyével együtt vezetett 4. SPURI Maratonfüred, ahol a szezon elején esetleg hiányzó energiákat bővel pótolja a tény, hogy az egyik legszebb tó mellett futhatsz!

A március 20. és 23. között rendezendő négy napos, bulit és komoly megmérettetést egyaránt magában hordozó Szupermaraton szombati etapján Badacsonytomajról indul az év első igazán nagyszabású maratonja, mely végig kerékpárúton, vagy kerékpárbarát úton halad. Csak a futással kell foglalkozni, a többit mi adjuk - vagy már ott van. A Balaton partján akár jobbra, akár balra nézel, csupa inspiráló, csodaszép dolgot láthatsz. A Balaton és a dombokon ébredező természet látványa elragadó. El tudsz jobb helyszínt képzelni az év első maratonjára? Ugye, nem!

Ha a telet alapozással töltötted, s edzel, csak eddig nem tudtad, pontosan mire is, akkor tovább már ne gondolkozz: még van néhány hét, hogy formába lendülj, egy-két hosszút fuss addig, aztán elindulj március 22-én Badacsonytomajból. Mi ott leszünk, várunk Téged is. És azok is örülni fognak a társaságnak, akik már a harmadik napjukat kezdik. Szerezzetek egymástól motivációt, segítsetek egymásnak a jelenlétetekkel: az ultrafutók a friss, vidám arcokat figyelve, a maratonisták pedig a tókerülők teljesítményéből.

Tehát ne feledd: 4. SPURI Maratonfüred, 2014. március 22.