Figyelem! Adategyeztetés a SPURI Aranykártyásokkal!

 

Néhány perccel ezelőtt kezdtük kiküldeni minden 2014-ben SPURI Aranykártyásunknak azt a levelet, melyben a Virtuális Spuri Aranykártya kapcsán kérjük meg a címzetteket, hogy segítsenek az adatok egyeztetésében. Mivel sokszor előfordul, hogy egy-egy levél nem a megfelelő helyen landol a címzett postafiókjában, így fontos, hogy várjátok, figyeljétek a levelet!

A Virtuális SPURI Aranykártyákat február 17-én tervezzük kiküldeni, addig azonban még akad tennivaló, például a fent említett adategyeztetés is.

Először is tehát kérjük, hogy ha nem vagy biztos benne, ellenőrizd, hogy megkaptad-e erre az évre a SPURI Aranykártyát, vagyis megszerezted-e a jogosultságot a kedvezmények igénybevételére. A Spuri Aranykártyások listáját >>> ezen a linken találod.

Ha rajta vagy, de néhány napon belül nem kapsz tőlünk levelet az adategyeztetésről, akkor nézd meg, nem került-e az üzenet a SPAM mappádba, vagy ha a GMAIL levelezőrendszerét használod, akkor érdemes megnézned a PROMÓCIÓK fület is. Ha pedig ezeken a helyeken sem leled a levelet, vagy pedig eleve tudod, hogy nincs nálunk rögzített email címed, akkor, kérünk, írj a marketing@futanet.hu címre! Erre a levélre válaszul már biztosan meg fogod kapni a küldeményünket, és az adatok egyeztetése innentől már zavartalanul folyhat, a SPURI Aranykártyához kapcsolódó összes kedvezményt pedig a lehető leghamarabb igénybe tudod majd venni.

Köszönjük az együttműködésedet, s végül felhívjuk a figyelmedet a tényre: az adatok pontosításának határideje: 2014. február 16.