Merre hány hepe és hupa? Nézd meg a 7. SPURI Balaton Szupermaraton térképét!

 

Bizonyára akad köztetek olyan, aki álmából felkeltve, zsákkal a fején is tudja már, merre kell futni a Balaton körül márciusban, mindenki másnak azonban melegen ajánljuk, hogy nézegesse a négy napos megmérettetés térképét, hogy tudja, merre hány méter. No nem azért, mert olyan könnyen el lehetne téveszteni a kerékpárutat, ám akadhatnak néhol meglepő kanyarok.

A 7. SPURI Balaton szupermaraton köztudottan tehát négy szakaszból áll, ennek megfelelően négy különböző szakaszban mutatjuk meg az útvonalat is, mellette pedig műholdképes iránymutatást is adunk. Bár alapszabály az, hogy elég, ha a Balcsi mindig jobbkéz felé esik, azért néha nem árt, ha tudod, merre jársz. Például azért, hogy tudd, mennyit kell még futni a frissítő/váltó pontig.

Az esemény térképét >>> itt találhatod meg!

Szinttérkép, pontok közti távolság, sematizált ábra az útvonalról, minden megvan, ami kellhet. Neked már csak az a dolgod, hogy a fennmaradó időben lelkileg-testileg és agyilag összerakd magad a versenyre, és ott pedig magabiztosan célba érj választott távod végén. Nos, tehát akkor kattints, és kezdj el fejben készülni! Hogy mire odaérsz, álmodból felkeltve is...