Rövidebb távokon is rajthoz állhatsz a 24óra Bringán

 

Kiskunlacházán nem csak a 12 órát vagy 24 órát teljesíthetsz egyéniben, párban vagy többfős váltóban, hanem rajthoz állhatsz barátibb távokon is. Ne rettenj hát meg a nagy számoktól, gyere, ízleld meg, milyen hangulata van egy eseménynek, ami az ultrakerékpározásról szól!

Vasárnap pontban éjfélkor csatlakoznak a mezőnyhöz az éjszakai 100 mérföld nevezői, akiknek 8 órájuk áll rendelkezésre, hogy teljesítsék a 23 kört, azaz a kb. 161 km-t.

Az egész szombati napot és éjszakát áttekert versenyzők mellé csatlakoznak vasárnap délelőtt a 100 kilométeres táv bringásai. Számukra a feladat 15 kör teljesítése a 7 kilométeres pályán 5 óra alatt.

2014-ben tovább színesedik a paletta, és megismerhetjük az országúti bringázás egy másik oldalát, az amatőr kritérium versenyzést, ahol egy igazán pörgős, gyors mezőnyre, a kanyarokban dinamikus kigyorsításokra, a részhajrákon izgalmas sprintekre és komoly küzdelmekre számíthattok a dupla pontokért!

A NEVEZÉS menüpontban megtaláljátok minden egyes táv és kategória nevezési díját, a jobb oldali menüből pedig elérhetők a versenykiírások, amelyek részletes információkkal szolgálnak minden kérdésetekre.

Találkozzunk augusztus 23-án a Kiskunlacházi Repülőtéren!