Columbia innovációk minden évszakra

 

Akármilyen mozgást választunk a szabadban, már legtöbbször nem futó- vagy biciklis- vagy éppen sífutó ruházatot kell keressünk. A Columbia saját fejlesztésű termékeit nem kizárólag egyes sportokhoz dobták piacra, hanem általános felhasználhatóságúak és a mozgás során jelentkező igényekre nyújtanak jó megoldást.

A ránk köszönő tavaszi szezonban mindenkinek fontos lesz a hatékony izzadságkezelés. Legyen szó feszesebb aláöltözetről vagy lazább technikai felsőről, de akár egy sapkáról, a Columbia Omni-Wick technológia az izzadságot gyorsan kivezeti az anyag külső felületére ahol az eloszlik és gyorsan távozik. Ennél is forradalmibb az az innováció, ami a későbbi meleg nyárban lesz igazán hasznos. Hiszen teljesen mindegy, hogy éppen futás, túrázás vagy bringa közben izzadunk meg, biztosan örülni fogunk az Omni-Freeze hűsítő funkciónak, ami az első izzadságcseppek megjelenésével a speciális szerkezetnek (apró kis körök az anyagon) köszönhetően hűsítő érzést biztosít a bőr felületén. És ha már a nyári mozgás szóba került, akkor jó ha tudjátok, hogy a nap káros UV sugarait ruházatunk - anyag tól függően - csak korlátozottan szűri meg, ezért fontos lehet az UV védelmet nyújtó Columbia Omni-Shade technológia.

Ha pedig újra hűvösebbre fordul az idő, akkor eljön az Omni-Heat ideje. A különböző termékek (kabát, aláöltöző, sapka, kesztyű vagy akár cipő) belső felületére felvitt, ezüst pöttyökből álló fóliaréteg visszaveri a test hőjét és így melegebb érzést nyújt vékonyabb anyagvastagság esetén is. Emellett a termékek tökéletesen szellőznek, lélegeznek.

Ha Te is szeretnéd megismerni, kipróbálni a Columbia termékeit, keresd őket a Spuriban vagy nevezz a Coca Cola Női Futógálára, illetve legyél ott a Délibáb Futáson vagy a Kékes Csúcsfutáson, ahol többek között egy speciális teszt keretében megismerheted az Omni-Freeze Zero technológiát.

További infok: www.columbia.hu