Jótékonyság a 19. Coca-Cola Testébresztő Női Futógálán

 

Most már régóta hagyomány, hogy eseményeinken teret adunk a jótékonysági szervezetek különböző képviselőinek; így lesz ez természetesen a 19. Coca-Cola Testébresztő Női Futógálán is. Szeretnétek tudni, hogy milyen karitatív szervezetek folytatnak gyűjtést az eseményen? Ismerjétek meg őket!

A futó lábak mellett tehát a segítő kezeket is várják szeretettel a következő szervezetek.

Fuss egy kerekesszékes hintáért!

A Csillagház Alapítvány célja a halmozottan fogyatékos mozgáskorlátozott gyermekek korszerű és szakszerű iskolai és iskolán kívüli fejlesztésének, nevelésének, szabadidős tevékenységének segítése, támogatása. Mostani céljuk a Budapest III. kerületi Csillagház Általános Iskola és EGYMI diákjainak számára egy speciális játszótéri hinta beszerzése, amely minden halmozottan fogyatékos mozgáskorlátozott tanulónak megadja a mozgás élményét. A kerekesszékben ülve használható speciális hinta beszerzésének várható költsége 1500000 Ft.
Támogasd követeiket, vagy legyél te magad is jó ügyük követe versenyünkön!

Csatlakozz, vagy adományozz itt!

A véradás közös ügyünk - gyűjtsük együtt a kilométereket!

A Magyar Vöröskereszt egyik legismertebb tevékenysége a véradások szervezése,évente több mint 400 ezer embert mozgósítanek véradóakcióink során. Ennek egyik eszköze véradókamion, mellyel könnyen és gyorsan érhetik el a véradókat a legkisebb településen is, sőt a nagyobb fesztiválokon, rendezvényeken is találkozhatnak vele a véradók. A véradókamion üzemeltetése minden évben óriási kihívást jelent a Vöröskereszt számára. 2014-ben 18000 kilométer megtételét és 5500 véradó mozgósítását tűzték ki célul. 100000 Ft adomány 55 véradónak teszi lehetővé, hogy segítő karját nyújtsa a kamionban, és ezzel 165 életet menthetnek meg. Segíts te is, gyűjtsük együtt a kilométereket!
Támogasd követeiket, vagy legyél te magad is jó ügyük követe versenyünkön!

Csatlakozz, vagy adományozz itt!

Fuss méhnyakrákos nők gyógyulásáért és a megelőzésért!

Egy méhnyakrák műtét és az azt követő sugár- és kemoterápia következtében a kismedence egész működése megváltozik és az alapvető funkciók használatának újratanulása szükséges. A Mályvavirág Alapítvány elsőként dolgozott ki egy csoportos rehabilitációs programot, amely segíti a sérült szervek működését, erőt és kitartást ad. Komplex programjuk az egyéninél költséghatékonyabb csoportos formában működik, ahol maga a sorstársi közösség nyújtja az egyik legnagyobb segítséget.Csoportos rehabilitációban egy nő utógyógyítása 15000 Ft, egy 25 fős, kétnapos csoport költsége: 375 000 Ft. Versenyünkön kitűzött céljuk, hogy 100 rászoruló nőnek tudják finanszírozni ezt a rehabilitációt, azaz elszánt követeikkel összesen 1500000 Ft összegyűjtését célozták meg.
Támogasd követeiket, vagy legyél te magad is jó ügyük követe versenyünkön!

Csatlakozz, vagy adományozz itt!