Orangina - természetes, enyhén szénsavas, narancs gyümölcsital

 

Az idei évtől Magyarországon is kapható az Orangina prémium szénsavas narancs gyümölcsital, amely kiváló alternatívát jelent a minőségi termékeket kereső szénsavas üdítőital fogyasztóknak.

Az Orangina egyedülálló ízét a természetes gyümölcslé tartalmának, a valódi narancsrostoknak és mérsékelt szénsav tartalmának köszönheti. Az ital hozzáadott színezéket, valamint mesterséges ízfokozót nem tartalmaz. Minden palack üdítőital 12% természetes gyümölcslé tartalommal bír - ebből 10% narancs és 2% citrom, grapefruit, illetve mandarin. Az alaposan kidolgozott és tökéletesen kiegyensúlyozott íz világot a 2% hozzáadott gyümölcshús teszi teljessé. A teljes élmény eléréséhez az Orangina fogyasztás előtt felrázandó, hogy a valódi narancs darabok elvegyüljenek az ízletes frissítőben. Az Orangina üdítőt 1936-ban alapították Franciaországban. 78 év elteltével, az Orangina közel 500 millió embernek ad felfrissülést nap, mint nap, több mint 60 országban.

Az üdítő jellegzetes, a kezdetektől fogva változatlan, buborék formájú üvege és narancshéj mintázata mára a mediterrán életérzés szimbólumává vált. Bővebb információ a termékről a www.fruitful.hu weboldalon valamint az Orangina Magyarország Facebook oldalán található.

Rázd fel, és ébreszd fel benne a gyümölcsöt...