A magyar Forrest Gump újra akcióban!

 

Iváncsics Zsolt. Ha így nem ugrik be, akkor... a bevásárlókocsis futó! Na, ugye, hogy megvan? Minden futásával igyekszik valami jót cselekedni, néha gyűjt, máskor szimplán örömet okoz valakinek, de az élet más területén is igyekszik segíteni. Most épp egy kedves mozgássérült kislányt fog végigtolni a 29. Wizz Air Budapest Félmaratonon. Készítsd a tapsod külön nekik is; képzeld csak el a kislány örömét majd a mezőnyben!

Vanessza Orosházán él, nagyon szerény körülmények között az olyan kis dolgok is felvidítják őt, mint hogy Zsolt elviszi a strandra. Ő még sosem járt Budapesten, most lehetősége lesz a főváros legszebb részein "kocsikázva" elhaladni, biztos tátva marad a szája majd! Az utolsó néhány száz métert pedig, ami a célig vezet, már nem a kocsiban teszi meg: célba ér ő is, mint a többiek.

Tehát a kérés csak annyi: szurkolóként, futóként tedd, amit csak szoktál... tapsolj, szurkolj nekik, okozz örömöt, hadd élvezze a kis utas, milyen jó is egy ilyen esemény hangulata! Ennyin múlik egy kislány boldog napja.