Miért a Gillette?

 

A borotválkozás egy olyan rendszeres elfoglaltság, ami a futással ellentétben sajnos nem növeli sem az edzettséget, sem endorfin termeléssel nem jár, de ettől még nem feltétlenül kell lemondani közben a kényelemről, ahogy a futók sem mondanak le róla, amikor a legoptimálisabb futócipőt keresik.

A modern Gillette termékek kevés irritációval járó, kényelmes és sima borotválkozást tesznek lehetővé. A különleges és aprólékosan kidolgozott Gillette technológia akadálymentes siklást biztosít a pengék számára, és horzsolás-, valamint irritációmentes, sima bőrt eredményez. A Gillette ügyesen megtervezett vékony pengéi, amelyek a borostákat a gyökerüknél vágják le, még mindennapos borotválkozás mellett is hihetetlenül kényelmes borotválkozást nyújtanak.

Az 5 darab vékony és kifinomult pengének, valamint a Gillette legkorszerűbb alacsony ellenállású pengebevonatának köszönhetően a borotva akadálytalan siklással fut végig a bőrön és alig húzza, vagy rángatja a borostákat. A Gillette eddigi legnagyobb méretű és korszerű Lubrastrip krémezőcsíkja ásványi olajat és síkosító polimereket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a borotva selymes siklását még többszöri lehúzás esetén is.

Gillette