Írd meg nekünk félmaratonod történetét!

 

Megvolt a BSI - és Magyarország - eddigi legnagyobb félmaratonja (sokaknak az első félmaratonja), így aztán ideje, hogy meséljetek róla. Hogy tetszett? Milyen volt? Írd meg nekünk a félmaratonod történetét, amit aztán, ha elég olvasmányos (vagyis az "odaálltam, oszt' futottam, és kész" jellegűnél azért részletesebb, folyamatosan meg is jelentetünk a www.felmaraton.hu oldalon. Ennyire egyszerű az egész.

Kétféle történetre szomjazunk: az első félmaratonisták élményeire, és azokéira, akik nem első félmaratonisták voltak. Evvel nagyjából le is van fedve a félmaratonisták teljes köre. Ezt azért emeltük most ki, mert az írásokat a marketing@futanet.hu címre várjuk, és a kérés az, hogy a tárgyba mindösszesen annyit írjatok, hogy "első félmaratonom története", vagy "félmaratonom története" - értelemszerűen. Mivel a fenti címre rengeteg egyéb más levél is érkezik, s így egyszerűbb lesz a ti leveleiteknek a kiszedegetése.

Na jó, azért van még némi kis szabályozás. Először is, kérünk, hogy történeted férjen bele 1500-2000 karakterbe. Aztán annak nagyon örülünk, sőt, bátorítunk, hogy küldj képet is! Befutósat, futósat, vigyorogva a célban örülőset, mindegy, csak küldj képet! Jól néz majd ki a cikkben, hidd el! A tartalom teljesen rád van bízva, az írókája úgyis mindenkinek egyedi, azonban kérünk,próbálj meg ügyelni a helyesírásra, a központozási szabályokra, nem kell minden mondat végén három pont, illetve a felkiáltójellel is csínján kell bánni. Előre szólunk, hogy az SMS-nyelvet nem szeretjük, szóval ne rövidítsd a "hogy"-ot "h"-nak, a mondat nagy betűvel kezdődjék, és írásjellel fejeződjék be - és effélék. Ez nem nagy kérés, egyszerűen csak a magyar nyelvet tisztelve folyjék a szó belőletek, és akkor nem lesz gond. Reméljük, rengeteg szebbnél szebb történetet tehetünk majd fel a honlapra - amit előre is nagyon köszönünk nektek!

Persze átnézzük, formába öntjük, kicsinosítjuk a történeteket, hogy az a honlapon jól nézzen ki, és az elgépeléseket és egyebeket is javítjuk, de ha valaki cset stílusban ír, az nem biztos, hogy örömöt okoz majd bárkinek is. Nem ígérjük tehát, hogy valamennyi sztorit meg tudunk osztani, de ez csak rajtatok múlik.

Tehát a hétvégi futások után pihenésképp ragadjatok billentyűzetet; ígérjük, minden élvezhető történet meg fog jelenni. Várjuk a sztorikat, hajrá!