Gillette

 

Közismert, hogy a futócipők óriási fejlődésen mentek át az utóbbi évtizedben, a gyártók rengeteg innovációval segítik a sportolókat abban hogy a láb teljes körű védelme mellett minél jobb eredményeket érhessenek el. Talán kevésbé ismert viszont az a tény, hogy a borotválkozás terén is hasonlóan komoly fejlesztések történtek az új évezredben.



Egy jó minőségű borotva sima bőrt, rendezett külsőt és kevés irritációt eredményez. A csúcsminőségű borotvák elképesztő technológiát alkalmaznak. Íme, néhány tény az egyik legkorszerűbb modellről, a Gillette Fusion ProGlide Power borotváról.

Pengéi korszerű, alacsony ellenállású pengebevonattal rendelkeznek, így kevésbé húzzák vagy rángatják a borostákat. A borotvabetéten több illesztést alkalmaztak, mint egy autógyártás során, pengestabilizátora pedig lehetővé teszi, hogy minden egyes penge tökéletes pozícióban helyezkedjen el. A borotva ásványi olajokkal és síkosító polimerekkel átitatott krémezőcsíkkal rendelkezik a gördülékeny borotválkozásért. A Microcomb technológia pedig kiigazítja a borostákat a pengék előtt, így alapos borotválást tesz lehetővé. Végezetül pedig csillapító hatású mikrorezgések segítenek lecsökkenteni a súrlódást és fokozzák a pengék siklását, így az alig érezhető a bőrön.

Gillette