A téli Spuri előfizetői játék értékes díja: OTO Chili kockahas gép

 

Még kapható az őszi Spuri Futómagazin - és október 31-éig elő lehet fizetni a következő négy számra (2014 tél - 2015 ősz időszak)! Előző cikkünkben már bemutattuk a Spuri Futómagazin előfizetői játékának egyik téli nyereményét, egy olyan Columbia sportruházatot, amit a nyertes többféle funkciójú öltözék közül választhat majd ki attól függően, hogy egy kényelmes aláöltözetre vágyik-e, vagy mondjuk egy technikai felsőre.

Most pedig ismerd meg a játék fődíját, egy OTO Chili kockahas gépet!

Egyetlen előfizetéssel a következő négy szám mindegyik játékában részt vehetsz, hogy értékes nyereményeket nyerhess.

A téli számmal a főnyereményt is megnyerheted, egy Oto Chili "kockahas gép"-et, de nyerhetsz SONY walkmant, és Columbia sportruházatot is. A nyeremények teljes tárházához >>> kattints ide!

Ha tetszenek a nyeremények, ne fogd vissza magad, >>> ide kattintva egyből az előfizetési oldalra jutsz!

És most lássuk részletesebben is a fődíjat, ami nem más, mint egy...

...OTO Chili kockahas gép!

Az OTO Chili kockahas gép innovatív, a legújabb kutatások eredményei alapján fejlesztett, otthoni használatra szánt fitnesz készülék. Segítségével tónusossá formálhatók az izmok, megerősíthető a has – és a hát izomzata, így lapos vagy akár kockás has is elérhető. Az OTO Chili kockahas gép éppen azért született, hogy segítségével egy egyszerűen elvégezhető mozdulatsorrá egyesítsük a guggolás, a fekvőtámasz és a felülés nehéz és megterhelő gyakorlatait, így hatékonysága révén ráadásul csak napi 5 percet vesz el az életünkből. Mindeközben kíméletes a derékhoz és a háthoz, mert a hátunk az edzés során egyenes marad, és a teher is lekerül róla. Az OTO CHILI fitneszkészülék minden korosztálynak és minden fittségi szintnek megfelel, hiszen 4 különböző nehézségi fokozaton lehet ugyanazt a mozdulatsort elvégezni. A napi 5 perc akár két részletben is elvégezhető, így fokozatosan szoktathatjuk hozzá izmainkat a megterheléshez, így már csak rajtunk és a kitartásunkon múlik, hogy a kitűzött eredményt mikor érjük el.

OTO Chili a kockahas gép - éget, mint a tűz!