Kezdd el a felkészülést spinninggel a nagyatádi eXtremeMan-re!

 

Természetesen nem csak Ironman aspiránsok számára, hanem mindenkinek szól az alábbi, B784 Team-től érkezett meghívó egy közös edzésre olyanokkal, akik viszont vasemberek szeretnének lenni.

Kilenc hónap alatt egy gyermeket a világra lehet hozni, nem hogy egy Ironmant "megszülni". Éppen ezért október 25-én, napra pontosan kilenc hónappal a nagyatádi eXtremeMan előtt hivatalosan is elkezdjük a felkészülést a mi vasembern próbánkra - két és fél órás spinningeléssel.

A meghívás az eseményre természetesen nem kizárólag Ironman aspiránsoknak szól. Bárkit szívesen lát a B784 Team, tehát aki úgy gondolja, hogy ennyit, vagy akár rövidebb időt is eltöltene a nyeregben, hogy edzettebb legyen, élvezze a társaságot, a zenét, a "zúzást", jelentkezzen, jöjjön, mozogjon, készüljön! Futók, ultrafutók számára is ideális keresztedzés lehet.

Az órát Marik Balázs tartja, és ez a foglalkozás két és fél órán keresztül tart majd.

Helyszín: Bp., XIII. kerület, Fáy utcai Oxygen Wellness - www.oxygenwellness.hu/fay

Időpont: 2014. október 25., szombat, 10:30 óra

Részvételi díj: 2000 forint, amely magában foglalja a spinningelést, a zenével, a hangulattal és annak minden következményével, egy törölközőt a klub részéről, és utána a szauna használatát.

A jelentkezés a facebook-on keresztül lehetséges. Bárki, aki jönni szeretne, jelölje be ismerősnek >>> Balázst, és küldjön neki egy személyes üzenetet.

Illetve a >>> facebook-os eseménynél is jelölje be, hogy biztosan részt vesz.

Röviden ennyi. A többit meg meglátod a helyszínen. Ha ott vagy, biztosan felejthetetlen edzést végzel majd, és olyan élményben lesz részed, amit legalább 9 hónapig emlegetsz majd! Ne feledd: október 25., szombat.