30. Telekom Vivicittá Városvédő Futás - nevezés... MOST!

 

Megvan a hónap utolsó napján a hónap legjobb híre: mától nevezhetsz a 2015-ös, jubileumi 30. Telekom Vivicittá Városvédő Futás hosszabb, vasárnapi távjaira! Meglepődtél a "vasárnapi" szón? Nos, igen, az esemény most először nem egy, hanem két napos ünnep lesz tavasszal! Nevezz minél hamarabb, kezdd el az edzést, és fuss 2015. április 19-én akár félmaratont is!

Az eseményinformációkért >>> kattints ide, a félmaratoni távról pedig >>> itt találsz infókat!

Amikre mostantól nevezhetsz:

  • április 19. - Telekom Vivicittá (tervezett táv 10 km)
  • április 19. - Telekom Midicittá (tervezett táv 7 km)
  • április 19. - Telekom Vivicittá Félmaraton

Vivicittá - éljen a város, szeresd a várost! 1984-ben gondolták ki az olaszok, hogy ezzel a felkiáltással gyönyörű, de zsúfolt, és lassan lakhatatlan városaikban futásra ösztönzik a városlakókat, hogy azok futótempóban csodálhassák meg lakhelyüket, így ébredjenek rá az addig rejtve maradt szépségekre, értékekre. 1986 óta hazánkban is rendszeres a Vivicittá Városvédő Futás, amihez 1997-től a Matáv, később annak utódja, a Telekom adja a nevét.

2015-ben a harmincadik, jubileumi esemény jön, s a jubileumra, illetve az időközben majdnem húszezresre nőtt tömegre való tekintettel egy egész hétvégés, vagyis két napos rendezvénnyel fogunk ünnepelni. Futható távok tömkelegével várunk kicsit és nagyot, hogy együtt fussunk, együtt éltessük és szeressük fővárosunkat, a gyönyörű Budapestet! Ünnepelj velünk te is a 30. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson! Találkozzunk a Margitszigeten szombaton a rövidebb, vasárnap pedig a hosszabb távokon!