A hétvégén megyünk a Pilisbe!

 

Tavaly-tavaly előtt szerencsénk volt az időjárással az Intersport Túranap és Terepfutáson, és eddig úgy tűnik, hogy ezen a héten sem nagyon lehet okunk panaszra. Megfelelően öltözködve mind a kiránduláshoz, mind a futáshoz ideális lesz az idő. Esőt nem jósolnak a hozzáértők egész hétre, semmi akadálya tehát, hogy 8-án ott légy te is reggel-délelőtt a rajtban, a Csillaghegyi Általános Iskola udvarán!

Találkozó tehát az iskolánál (a csillaghegyi HÉV megállótól néhány percnyi sétával elérhető, nem kell tehát autóval jönni, hogy aztán a kis utcákban keresd kétségbeesetten a parkolóhelyet), aztán sorban lehet indulni a három táv valamelyikére futva, túrázva. Először természetesen a terepfutók rajtolnak, utánuk mennek a kirándulók. 10, 18 és 30 kilométeres távokból lehet válogatni, és természetesen attól függően, hogy hány kilométert mész, annyi őszi szépséggel találkozhatsz majd utad során. Teve-szikla, Kő-hegyi barlang, Mackó-barlang... Egri Vár. Hogy néhányat említsünk.

Visszatérve pedig vár téged a hagyományos hagymás-zsíros kenyér és a tea...

Gyere, hozd a családodat, hívd a barátaidat, töltsünk el együtt egy csodás szombatot addig, míg az időjárás engedi a kedélyes sétákat a természetben!

>>> Még több infó itt!

Ne feledd tehát: november 8., Csillaghegyi Általános Iskola. Ott találkozunk.