Beck Mónikát Aranyanyunak!

 

Még kicsit több mint 4 napod van, hogy szavazz a Richter által alapított "Aranyanyu-díj" 12 döntősére, akik közé bejutott a Szív Futónagykövete is, a mi Beck Mónikánk. A Richter Aranyanyu Díj csak nőknek szól és célja immár negyedik éve, hogy olyan segítő foglalkozású nőket kutasson fel, mutasson be és díjazzon, akik minden nap bizonyítják különleges erejüket, kiválóságukat. Nos, ő biztos ilyen, szavazz rá te is!

A díjról, a jelöltekről, a szavazás menetéről mindent megtudhatsz, ha >>> az aranyanyu.hu oldalra kattinthatsz, itt lehet szavazni is, illetve egy másik helyen is figyelemmel kísérheted a szavazással kapcsolatois újdonságokat >>> a szavazás facebook oldalán. A honlapról egy egyszerű telefonos app is letölthető, tehát mobilról is tudsz szavazni. Egy ember szavazhat, vagyis inkább egy email cím gazdája egyszer. Szavazni egészen november 16-áig lehet, utána kiderül, ki is kapja meg az elismerést és ezzel együtt a 200 ezer forintos pénzjutalmat.

Beck Mónikát mindannyian ismerhetjük. Gyermekkorában átesett egy szívműtéten, fiatalon szívritmus szabályozó készüléket kapott. Betegségét hosszú éveken át titkolta, szégyellte. Néhány éve felkérték, tartson előadásokat saját életének, tapasztalatainak bemutatásával az egészségügyben dolgozóknak és sorstársainak. Ezzel új korszak kezdődött az életében. Felvállalta önmagát, és saját történetével kezdett segíteni másoknak.

Ennél még többet megtudhatsz róla a >>> saját bemutatkozó oldalán, ahol róla egy rövid írást találsz és egy kis filmet is. Ha úgy gondolod, hogy megérdemli, hogy ő legyen az Aranyanyu közönségdíjasa, akkor szánj rá egy percet, és szavazz te is!