Fusd jövöre körbe a Balatont!

 

Nyolcadszor kerüljük meg jövő tavasszal a Balatont. 4 nap, 195,4 kilométer... Idén mintegy 2000 futó volt velünk, jövőre talán még ennél is többen leszünk! Te is jössz? Hogy segítsünk a döntésben, megmutatjuk, milyen távok közül választhatsz 2015. március 19-e és 22-e között a 8. Spuri Balaton és FélBalaton Szupermaratonon. Készülj, mert biztos, hogy lesz neked való is!

Tehát a táv 195,4 kilométer. Vagy a fele. A negyede. Vagy amennyit csak akarsz, ha csapattal futsz. Futhatsz félmaratont is Keszthelytől a szigligeti Várig, de futhatsz maratont is a Maratonfüreden. Most még belefér egy keményebb, edzésekkel teli időszak márciusig, aztán már csak pihenni kell, és szárazon tartani, ha nem is a puskaport, de a futózoknikat, cipőket mindenképp. Egészen 2015. március 19-éig! És akkor indul a karaván!

Fuss egyéniben!

Mennyit szeretnél futni? Az egész kört, a felét, vagy egy-egy napi ultramaratoni távot? Vagy ezeket soknak érzed? Akkor válogass! A menü:

  •  március 19-22. - 8. SPURI Balaton Szupermaraton
  •  március 21-22. - SPURI FélBalaton Szupermaraton
  •  március 19. - maraton+ (48,2 km)
  •  március 20. - SPURI Öböl Félmaraton

Fusd le 2015-ben az első félmaratonodat a Keszthely és Szigliget közti távon az éledő balatoni tájon! A pénteki napon csatlakozz az ultramaratonisták mezőnyéhez, és fusd le a SPURI Öböl Félmaratont!

  •  március 20. - maraton+ (52,9 km)
  •  március 21. - maraton+ (43,6 km)
  •  március 21. - SPURI MaratonFüred

Ha maraton és tavasz, akkor egyértelmű, hogy SPURI MaratonFüred! Köszöntsd a tavaszi futószezont a szombati napon egy gyönyörű környezetben futott maratonnal Badacsonytomaj és Balatonfüred közt!

  •  március 22. - maraton+ (50,7 km)

Fuss csapatban!
Oszd meg az ultrafutás élményét barátaiddal, teljesítsétek a 195,4 vagy a 94,3 kilométeres távot párban, három- vagy négyfős váltóban!

Idén már több mint 700 csapat volt velünk, ennyien fotózkodtak boldogan a sikeres teljesítés során.

A 8. Spuri Balaton és FélBalaton Szupermaratonról és a szálláslehetőségekről is minden fontos információt megtalálsz, ha >>> IDE KATTINTASZ.

Bármekkora távot is futsz majd, az biztos, hogy jól fogod magad érezni, erről a barátok, a Balaton csodaszép látványa fog gondoskodni, s a tavasz napsugarai.