Fotóink mostantól kereshetők és nagy méretben letölthetők!

 

Ettől az évtől kezdve eseményeink egyenként több tízezer képe rajtszám szerint kereshetően és nagy méretben letölthető formátumban, akár névre szóló oklevélként is elérhető lesz. Szintet lépünk, s követjük a nemzetközi futóvilág trendjeit.

Rendezvényeinken rendszeresen több ezer, akár több tízezer fotó is készül a résztvevőkről, hangulatról, rajtokról, befutókról. Ezeket a képeket eddig témánként külön galériákba töltöttük fel, olyan méretben, ami ekkora adatmennyiség mellett optimális volt.

Az idei évben azonban úgy gondoltuk, hogy itt az ideje a nemzetközi futóvilág trendjeit követni, ezért mostantól egy sokkal minőségibb szolgáltatás segítségével találhatjátok meg magatokat a fotókon.

Az eseményeken készült képeink nagy része a futofoto.hu oldalon lesz elérhető, ahol néhány kattintással megtalálhatod a téged ábrázolót a sok ezer fotó között. Elég kiválasztanod a versenyt, amelyen részt vettél, beütni a rajtszámodat és már sorjáznak is a rólad készült jobbnál jobb képek. Ezeket aztán az igényeidnek megfelelően kicsi vagy nagy méretben, névre szóló oklevélként, vagy akár papírkép, oklevél formájában a címedre postázva meg is vásárolhatod. Mindezt akár egy fagyi vagy egy korsó sör áráért!

Eddig volt:

  • témánként galériákba feltöltött képek
  • kis felbontású fotók

Mostantól lesz:

  • rajtszám szerinti keresési lehetőség
  • nagy felbontású, akár A4-es méretben nyomtatható digitális fotók
  • letöltés néhány kattintással
  • papírképek a postaládádba