Telekom Vivicittá: hétvégi program mindenkinek

 

Tudtad, hogy a Telekom Vivicittá nem csak a futóknak hatalmas élmény, de azoknak is, akik szurkolni vagy szimplán kíváncsiak jönnek ki a rendezvényre? A Telekom azon túl, hogy a futóünnep névadó és technikai támogatója, számos egyéb programmal is készül a Városvédő Futásra.


A Telekom Okosdigitális játszóterén bemutatkoznak a legújabb okoseszközök: itt kicsik és nagyok együtt ismerkedhetnek meg az egyes készülékekkel, alkalmazásokkal, tesztekkel tehetik próbára az internettel kapcsolatos tudásukat. Mindebben a Telekom szakértői lesznek segítségükre, akik azt is elmondják és megmutatják, hogyan tehetik biztonságossá a szülők gyerekeik számára az internetezést.

A helyszínen az érdeklődők nem csupán kipróbálhatják, de akár meg is vásárolhatják az egyes eszközöket. Köztük azokat a futást, sportolást segítő okos kiegészítőket (okosóra, fitnesz-karpánt, fülhallgató, egyéb kiegészítő), melyeket - a 30. alkalommal megrendezett városvédő futás tiszteletére - 30%-os kedvezménnyel kínál a Telekom. Használd ki a lehetőséget arra, hogy felszerelkezz a most induló futószezonra!

Nem csak egészségesen, de tudatosan is élsz? Akkor nem ismeretlen számodra a Telekom hello holnap! alkalmazása, melynek a fenntartható életvitellel kapcsolatos kihívásait teljesítve pontokat gyűjthetsz, és ezek pénzbeli értékét - a Telekom segítségével - az appban megjelölt civil szervezeteknek adományozhatod. A Telekom Vivicittán is kaphatsz pontokat: látogatóként az alkalmazás letöltésével és a helyszínen megadott QR-kód beolvasásával (1 pont), futóként pedig további pontokat a rajtszám hátoldalán lévő kód beolvasásával kaphatsz (rövid távok: 3 pont, hosszú távok: 5 pont). Köszönjük, hogy segítesz másoknak!

Üresjárat biztosan nem lesz az idei városvédő futáson sem. Mutasd meg másoknak is, ha jól érzed magad: kérd a helyszínen a lemosható Telekom Vivicittá-tetoválást kollégáinktól - a közös képeken jól fog mutatni!