Eszter és Tamás: a legszerencsésebb szurkoló és futó

 

A Telekom Vivicittá Városvédő Futáson szurkolói játékot hirdettünk, amelynek ma megtartottuk a sorsolását. Kovács Eszter két éjszakát tölthet a bakonyi Szépalma Hotelben, az általa biztatott Járosi Tamás pedig egy évig ingyen indulhat rendezvényeinken.


Szurkolói játékunk így szólt: "Lelkesítsd a mezőnyt az útvonal mentén és nyerj! Töltsd ki az alábbi kupont, majd dobd be az útvonal frissítőállomásainál kihelyezett gyűjtőládák egyikébe. A szerencsés a Szépalma Hotel 2 személyre szóló 2 éjszakás félpanziós hétvégéjét nyeri."

Ma megtartottuk a sorsolást, s Kovács Eszter kuponja lett a szerencsés. Ám nemcsak ő örülhet, hanem kedvenc futója is, Járosi Tamás. Neki egyéves ingyenes indulási lehetőséget kínálunk a BSI-rendezvényeken. A nyerteseket emailben értesítjük a részletekről.

A Szépalma Hotel a Bakony közepén kitűnő lehetőséget biztosít sportos kikapcsolódáshoz, aktív családi pihenéshez. A futókat, kerékpárosokat és gyalogtúrázókat gyönyörű erdei útvonalak várják Szépalmán, amelyek közvetlenül a szálloda bejáratánál kezdődnek és pár kilométeres távtól a több tíz kilométerig, könnyebb lankás tereptől a kemény kaptatókig egész évben változatos lehetőséget kínálnak a sportolásra.