Már csak 50 nap a K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltóig

 

Június 14-én futhattok 6x7, 3x7 vagy 3x2 kilométert csapatoddal az 56-osok teréről indulva, a Városligeten át nyargalva, de lehetőség van egyéni félmaraton teljesítésére is. Már csak 50 napot kell várni a 22. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltóra.


Számos cég, család, baráti társaság immár hagyományos vasárnapi sportünnepe koranyári futóeseményünk, amelyen 7032 méteres köröket teljesítve futhattok hatan vagy hárman, de rendezünk 3×2014 méteres versenyt is K&H mozdulj! minimaraton-váltó néven. Sőt, egyéni félmaraton teljesítésére is lehetőség van, akár úgy is, hogy ezzel "bedolgozol" a többieknek.

Mindezeken felül idén is lesz Metropol Médiabajnokság , ahol szerkesztőségek munkatársai mérhetik össze futótudásukat, a félmaratoni távon. (A csapat legalább egy tagjának a nevező szerkesztőséget, vagy kiadót kell képviselnie, tavaly több mint negyven ilyen gárda állt rajthoz.) A 22. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó részleteit itt találod.

Május 17-ig még kedvezményesen nevezhettek. A 22. K&H mozdulj! maraton- és félmaraton váltó Facebook-eseményét ezen a linken érhetitek el.