Megjelent a Mens Health legújabb lapszáma!

 

Aktív, igényes vagy, aki tesz a testi, szellemi és lelki egészségéért? 21 nyerő tipp a legfrissebb Men's Health magazinban! Ismered Jason Statham zászló gyakorlatát? - címlapon és interjúban a street workout vb-bronzérmese, Szarka Ákos.


A street workout gyors felfutásának egyik oka az egyszerű eszközkészlet: nincs szükség drága felszerelésre, sem súlyzókra, a lehető legegyszerűbb módon, kreatív eszközválasztással tapasztalhatod meg, mi mindenre vagy képes a testeddel. Szarka Ákos, a magyar street workout vb-bronzérmes megmutatja a gravitációnak is ellentmondó, kedvcsináló szabadtéri gyakorlatait, hogyan lehet pl. kéz nélkül fekvőtámaszt csinálni és úgy lobogni, mint egy zászló.

Az anarchia edzésben összevontan jelenik meg a kardió és az erőfejlesztő munka olyan saját testsúlyos, pulzust felnyomó intervall formában, ami mindössze 30 percig tart. "De ne csak keményen, okosan is eddz" - edzésterv a MH Next Top trénerétől!

Arra fókuszálsz, ami hiányzik, vagy arra, amid van? Motivációra, lelkesítésre van szükséged? A Men's Health Valódi Hőse pályázat nyertese, egy iraki veterán a sikerhez vezető útjáról mesél különleges riportjában.

Minden klappol az ágyban a hétköznapok taposómalmában is? Ösztönöket bénító szituációk és megoldásaikról, új utakról a hálószobában!

Men's Health, a többi rajtad múlik.