A nap hőse - minisorozat

 

A DIGI Sport szeptember 1-jétől minden hétköznap jelentkező új minisorozata olyan fiatal tehetségeket mutat be, akik teljesítményükkel, eredményeikkel kiemelkednek a kortársaik közül.


Nem csak idősebb korunkra válhatunk példaképpé, sokan már tizenévesen azok lesznek! A minisorozat különálló, 5-7 perces epizódjaiban ilyen fiatalokról láthatnak portrékat a nézőink. A DIGI Sport kiemelten fontos feladatának tekinti az utánpótlás-nevelés eszményét, ezért kíván nyilvánosságot biztosítani ezeknek a tehetségeknek, így megismerhetjük a jövő sikeres sportolóit, olimpikonjait. Emellett minél több fiatalt szeretne ösztönözni arra, hogy kezdjen el mozogni, sportolni, hogy megtalálja a hozzá legjobban passzoló sportágat, sikereket érjen el és így éljen teljesebb, boldogabb, sikeresebb életet.

Az egyes portrékban megismerjük a főszereplőt, a sportágát, kérdezik tapasztalatairól, bemutatásra kerülnek az eddig elért eredményei, a sportoló környezete és betekinthetünk edzéseire, megismerjük az edzőjét és akár hozzátartozóit, családját is. A DIGI Sport ezen felül szeretné kiemelni és bemutatni azokat a műhelyeket, ahol minőségi utánpótlás-nevelés folyik, ahol képesek több kiemelkedő fiatal sportolót kinevelni.

A műsor indulásával egy időben nagyszabású nyereményjáték is indul, mellyel a tehetséges fiatal versenyzőket és az őket támogató nézőket is jutalmazza a csatorna. Az első adástól kezdve szavazni lehet a kedvenc versenyzőkre, így kiválasztva a hét, a hónap végül pedig "Az év hősét". Értékes ajándékokkal gazdagodnak a szavazók és a versenyzők is, hiszen a DIGI Sportos ajándékcsomagok, az USANotebook.hu által felajánlott Lenovo okostelefonok és táblagépek mellett "Az év hőse" 1 teljes éven keresztül, havi 100.000 Ft-os DIGI Sport ösztöndíjban részesül.

A szavazás további részletei és az egyes epizódok megtalálhatóak a műsor oldalán: anaphose.digisport.hu