Vadonatúj Volvo V60 Cross Country a sport szerelmeseinek

 

Az aktív életmód sokszor ismeretlen tájakra visz. A Volvo V60 Cross Country tökéletes partner ezekhez a kalandozásokhoz. Biztonságos, sportos, nehéz terepen is jól teljesít, és kényelmesen elfér benne a sportfelszerelés.


Ha egy olyan autóra vágyik, ami önhöz hasonlóan sportos, kitartó és megbirkózik a nehézségekkel, akkor a Volvo V60 Cross Country éppen önnek való. A vadonatúj Volvo modell a V60 sportkombi lendületes vezetési élményét és a Cross Country modellek semmitől vissza nem riadó eltökéltségét ötvözi, így minden terepen és mindenféle igénybevételkor jól teljesít.

A sportos vezetési élményt kitűnő futóművének köszönheti, a 6 cm-rel megemelt hasmagasság és az összkerékhajtás pedig arról gondoskodik, hogy a durvább terepeken is megállja a helyét. Belső tere a Volvóktól megszokott legmagasabb fokú kényelmet nyújtja, tágas csomagterében pedig kényelmesen elfér az összes sportfelszerelése. Az új modellhez számos kiegészítő választható, melyekkel tökéletesen a stílusához alakíthatja autóját.