Telekomos kedvezmények a Wizz Air Budapest Félmaratonon

 

Különleges akcióval készül a Telekom a Wizz Air Budapest Félmaraton eseményre: 30 százalékkal olcsóbb okos kiegészítők, ingyenes wifi-hozzáférés.

A Telekom futáshoz, sportoláshoz szükséges okos kiegészítőit (okoskarkötő, fülhallgató, Power Bank stb.) kedvezményesen, az érvényes árlista szerinti fogyasztói árhoz képest 30 százalékkal olcsóbban vásárolhatod meg szeptember 12-én és 13-án a verseny helyszínén, a Versenyközpont mellett felállított Telekom Futótárs alkalmazás kiállítói területén.

Ugyanitt - az ingyenes telefontöltési lehetőségen túl - a Telekom által biztosított ingyenes wifi-hozzáféréssel is élhetsz. Ennek segítségével azonnal megoszthatod a verseny legérdekesebb pillanatait, vagy az első magyar nyelvű futóalkalmazást, a Futótársat is letöltheted telefonodra.

Az ingyenes, Android és IOS platformon egyaránt elérhető, folyamatosan bővülő applikáció segítségével akár már a versenyen is nyomon követheted a futóútvonalad, összegezheted a megtett kilométereid számát, és saját edzéstervet is összeállíthatsz az őszi és téli szezonra. A folyamatosan megújuló Futótárs alkalmazás ráadásul már nemcsak a futókat segíti, hanem többek között a kerékpár és a gyaloglás szerelmeseit is kiszolgálja. A Futanet.hu oldalra mutató, közvetlen átkattintási lehetőségnek köszönhetően pedig első kézből értesülhetsz a futással kapcsolatos legfrissebb hírekről, amely a következő versenyekről is tájékoztatást nyújt.

További információ, valamint a Futótárs alkalmazás letöltése a www.futotars.hu oldalon lehetséges.