Futógála Veszprémben, 5200 méter Komlón, félmaraton Szécsénynél

 

Partnerversenyeink szombaton: a vehir.hu futógálán 21 km, 7 km, 2 km és 3x7 km-s váltó teljesíthető, Komlón 400 és 5200 m közöttiek a távok, valamint futhatsz két híd között is Nógrádban.


Immáron negyedik alkalommal tartják meg a vehir.hu futógálát szeptember 20-án Veszprémben. Általános iskolai 6x400 méteres váltó futás, valamint 2, 7, illetve 21 kilométeres félmaraton mellett újdonságként 3x7 kilométeres váltó is várja a sportolni vágyókat. A verseny legfőbb célja, hogy népszerűsítse a rendszeres mozgás egészségmegőrző szerepének fontosságát - állítják a szervezők -, amit amatőr és profi, férfi és női versenyzőknek egyaránt bátran ajánlanak. A mozgás öröme mellett a legjobb eredményt elérők jutalmat is átvehetnek.

Egyebek mellett ajándék pólót kap a 2 kilométeres táv első 500 helyszíni nevezője is, a 7 kilométeres táv és a félmaraton abszolút kategória 1-3. helyezettjei pedig pénzjutalmat is kapnak. A szervezők tehát mindenkit várnak egy kellemes közös mozgásra szeptember 20-án, vasárnap 8:15 órától a veszprémi Historia kertbe. Spuri Aranykártyával nevezők 20% kedvezményt kapnak a nevezési díjból.

Emellett az V. Négy Évszak Futás őszi versenyét és a 3. Nemzetközi két híd futást és családi napot ajánljuk partnerversenyeink közül.