Ismerd meg az útvonal titkos pontjait és nyerj!

 

Indul a BSI és az ImagineBudapest közös játéka, amelyben mindennap egy-egy új sztorit és kérdést osztunk meg az útvonal mentén található helyekről, épületekről. Olvass, tippelj és nyerj!


Nem mindennap adatik meg az embernek, hogy lezárt utakon, mosolygó emberek között nézelődjön a városban. Ám bármennyire is lélegzetelállító a 30. SPAR Budapest Maraton® kijelölt útvonala, a résztvevőknek aligha lesz idejük a magyar főváros szépségeiben hosszasan gyönyörködni. Pláne nem azokban, amelyeket talán elsőre ki sem szúr az ember.

Ezért arra gondoltunk, hogy a versenyig megosztunk néhány olyan városi titkot, melyet csak kevesen ismernek. Hátha átsegít a nehéz perceken majd a tudat, ha éppen Budapest legkeskenyebb házánál jársz, egykori kirakodópiacát hagyod magad mögött, vagy éppen egy mára eltűnt szórakozónegyed helyén visz az út.

A játék 2015. október 1-től október 8-ig tart. A nyolc nap alatt nyolc kérdést teszünk fel a SPAR Budapest Maraton® facebook-oldalán, s az éjfélig helyesen válaszolók között minden nap kisorsoljuk a BSI és az ImagineBudapest ajándékait:

A játék pontos szabályai:

  • A kérdéseket és a hozzájuk tartozó sztorikat minden nap reggel 9-kor posztoljuk.
  • A helyesnek vélt válasz betűjelét facebook-hozzászólásban kérjük megadni.
  • Csak a SPAR Budapest Maraton® facebook-oldalán, hozzászólásként (kommentben) megadott válaszokat tudjuk elfogadni.
  • Válaszadási határidő: a kérdés megjelenésének napján éjfélig.
  • A nyerteseket facebook-üzenetben értesítjük.