Lubics Szilvi lesz a vendégünk szombat este Siófokon

 

A szombati futamok után 18:45-től egy könnyed beszélgetésre lesz a vendégünk Dr. Lubics Szilvia, akit Péter Attila kérdez majd. Kettőjük személye a garancia egy érdekes beszélgetésre, legyél ott te is!


Szilvit valószínűleg nem kell bemutatni a 12. K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaraton résztvevőinek, a három gyermekes anyuka számtalan országos bajnoki cím mellett többszörös országos csúcstartó, nemzeti válogatott és a legkeményebb ultrafutóversenyek szinte állandó dobogósa.

Nyert már két Ultrabalatont, három Spartathlont (2014-ben pályacsúccsal), Ultramilano-Sanremót, 50 km-es távon IAU világkupafutamot és még sorolhatnánk a címeit nagyon sokáig. Az elképesztő teljesítmények mellett teljesen hétköznapi életet él, dolgozik, gyerekeket nevel és nem elhanyagolható, hogy élménybeszámolókat és motivációs tréningeket tart.

Az esemény a siófoki Erzsébet Szálloda (volt Hotel Aranypart, Beszédes József stny. 82.) első emeleti konferenciatermében zajlik majd, az este moderátora, a beszélgetés fonalának göngyölítője Péter Attila.

Ha szeretnél többet is megtudni Szilviről, kövesd sportolói facebook oldalát, szombaton este pedig legyél a vendégünk!