Táplálék-kiegészítőkkel a maximális teljesítményért

 

Próbáltad már kihozni magadból a maximumot? A BioTechUSA Endurance line termékei között számos érdekességet találhatsz, amelyek segíthetnek elérni a célodat!


Mindegy, hogy rövid- vagy hosszú távon futsz, a BioTechUSA rengeteg tippet tud adni számodra, amelyekkel fokozhatod a teljesítményedet, javíthatod az időidet, növelheted a távokat maximális energia bedobással.

A hosszabb futásokra vigyél magaddal egy-egy Energy Gel-t, amelyek remekül energizálnak, amikor fogytán vagy belőle. Nem gejj és tekerős kupakjának köszönhetően akár kisebb adagokban is fogyaszthatod. A rövidebb távokra az Energy Shot ampullája fog tökéletesen energizálni a futás előtt elfogyasztva. A futás utáni feltöltődéshez a Recovery Gel ajánlott.

A futások alatt az Isotonic izotóniás ital tart a legjobban karban. Tökéletes arányban tartalmazza azokat a tápanyagokat, amelyeket izzadással elveszítesz vagy energiaként felhasználsz. Kellemes íze jól fog esni a futás bármely szakaszán!

Nálad is előfordul néha izomgörcs? Legyen nálad egy ampulla Magna Shot! Dobd be és máris futhatsz tovább! Praktikus kiszerelés, csavaros kupak, így szintén több adagban elfogyasztható.

Próbáld ki!