A legszerencsésebb szurkolóknak ingyenes a Szépalma Hotel

 

Lelkesítsd a mezőnyt a Telekom Vivicittá Városvédő Futáson az útvonal mentén és nyerj! A bakonyi Szépalma Hotel 2 személyre szóló 2 éjszakás félpanziós hétvégéjét nyeri egy szerencsés szurkoló.


Az április 17-i eseményekhez tartozó szurkolói információkat a szurkoljvelunk.hu-n találod, még videós "tanácsadásunk" is van.

A nyereményjáték a következő: töltsd ki az esemény műsorfüzetében és a szurkoljvelunk.hu oldalon található kupont, majd dobd be az útvonal frissítőállomásainál kihelyezett gyűjtőládák egyikébe, s tiéd lehet a 2 személyre szóló 2 éjszakás félpanziós hétvége.

A Szépalma Hotel a Bakony közepén kitűnő lehetőséget biztosít sportos kikapcsolódáshoz, aktív családi pihenéshez. A futókat, kerékpárosokat és gyalogtúrázókat gyönyörű erdei útvonalak várják Szépalmán, amelyek közvetlenül a szálloda bejáratánál kezdődnek és pár kilométeres távtól a több tíz kilométerig, könnyebb lankás tereptől a kemény kaptatókig egész évben változatos lehetőséget kínálnak a sportolásra. A szállodában kitűnő étterem biztosítja az egészséges táplálkozást. További szolgáltatások: szauna, pezsgőfürdő, masszázs, bowling, biliárd.