Május 8-án lesz a pécsi Telekom Vivicittá Városvédő Futás

 

Új időpont, új helyszín, új táv: a múlt vasárnapi vihar miatt elhalasztott pécsi Telekom Vivicittá Városvédő Futást május 8-án rendezzük meg, a Dóm térről induló verseny hossza 2,7 kilométer lesz.


A viharos időjárás miatt múlt vasárnap elhalasztott pécsi Telekom Vivicittá Városvédő Futást az eredeti időponthoz képest két héttel később, május 8-án rendezzük meg.

Fontos, hogy nem csak az időpont változik, technikai okok miatt a központi helyszín a Dóm térre kerül, s a táv is valamivel kevesebb, 2,7 kilométer lesz. A mezőny a Káptalan utcából rajtol majd (útvonaltérkép itt), a versenyközpontot a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumában alakítjuk ki. Az eseményhez kapcsolódó további információkat ezen a linken éred el.

A nevezést április 28-án reggel indítjuk újra az online rendszerünkben.

A korábban leadott nevezések ugyanúgy érvényesek az eseményre, ha már átvetted a rajtszámodat, nincs további teendőd, ha pedig nem, csupán ezt kell megtenned előzetesen vagy a helyszínen 12:30 és 14:45 között.


Visszalépés, nevezési díj visszafizetés

Természetesen akinek nem jó az új időpont, az a következők alapján visszakaphatja nevezési díját. Mindenki ott jelezheti a visszalépését, ahol a pólóját, rajtszámát átvette.

Aki az online rendszeren keresztül nevezett és a pólóját és rajtszámát már átvette, akkor annak visszaadásával,

  • ha Budapesten vette át a BSI nevezési irodájába hozhatja vissza 2016. április 28. és május 4. között a befizetett nevezési díját jóváírjuk a futanetes egyenlegébe.
  • ha Pécsen vette át a rajtszámát, akkor a Pécsett a Lauber Dezső Sportcsarnokban (Dr. Veress Endre u. 10.) tudja visszavinni május 4-5-én 10 és 17 óra között. A pécsi kollégák fizetik vissza azt készpénzben.
    A pólókat gyűretlen használatlan állapotban kérjük vissza.

Aki online nevezett, de még nem vette át a rajtszámukat, ezen a linken jelezheti a visszalépést. Feldolgozás után jóváírjuk egyenlegedben az összeget.

Ha a nevezés személyesen történt, akkor a nevezés helyszínére kell visszamenni és a rajtszámot pólót leadni.

  • aki személyesen nevezett és a pólóját és rajtszámát már átvette, akkor annak visszaadásával,
  • aki Budapesten vette át, a BSI nevezési irodájába hozhatja vissza április 28. és május 4. között, s a befizetett nevezési díját jóváírjuk a futanetes egyenlegébe.
  • aki Pécsett vette át a rajtszámát, az a Lauber Dezső Sportcsarnokban (Dr. Veress Endre u. 10.) tudja visszavinni május 4-5-én 10 és 17 óra között. A pécsi kollégák fizetik vissza azt készpénzben.

A kollektív nevezések visszamondása Pécsen történhet meg május 4-5-én a Lauber Dezső Sportcsarnokban.

Új nevezések leadása:

  • a BSI online rendszerén keresztül 2016. április 28. és május 4. között,
  • személyesen a BSI nevezési irodájában hétköznapokon 9 és 17 óra között,
  • személyesen Pécsett a Lauber Dezső Sportcsarnokban (Dr. Veress Endre u. 10.) május 4-5-én 10 és 17 óra között,
  • személyesen a helyszínen május 8-án 12:30 és 14:45 között.