Hétfőn lesz a margitszigeti közös edzés

 

Az eredetileg szerdára hirdetett, Novák Katalin, Lévay Viktória és Jegyes-Tóth Krisztina részvételével tartandó edzés új időpontja: május 2., 17 óra. Csatlakozz, s készülj te is velük a SPAR Budapest Maraton®-ra!


Eredetileg szerdán adott volna otthont a margitszigeti futópálya a három hölgy közös edzésének, a rossz idő miatt ez elmaradt, s most már tudjuk: hétfőn lesz megtartva. A többi változatlan: az esemény bárki számára nyitott, így te is bekapcsolódhatsz a 8 kilométeresre tervezett edzésbe. Találkozó futófelszerelésben a Margit hídhoz közeli MAC pálya recepciójánál 17 órakor.

Novák Katalin (az Emberi Erőforrások Minisztériumának Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkára) Lévay Viktória színésznővel és Jegyes-Tóth Krisztina műsorvezetővel közösen idén egy mozgalmat indított, amelynek elsődleges célja, hogy a futást, mint bárki számára könnyedén elérhető és elkezdhető sportolási formát népszerűsítse. Emellett felhívja a figyelmet arra is, hogy a futás kiváló alkalmat teremthet a családok számára, hogy közösen, a szabad levegőn, tartalmasan tölthessék el szabadidejüket nemtől, kortól, egészségi állapottól függetlenül. Ezek népszerűsítése érdekében nemrégiben facebook oldal is indult Fut a család néven.

Az idei év fő eseményeként a mozgalom három elindítója októberben indul a SPAR Budapest Maraton®-on, amelyre már elkezdték a felkészülést. Lévay Viktória és Jegyes-Tóth Krisztina egyben a 42 év 42 kilométer program idei arcai is, Novák Katalin 39 évesen csatlakozik hozzájuk.