Szervezett busszal is érkezhetsz a 13. E.ON Délibáb Terepfesztiválra

 

A verseny napján 9:00-kor indul buszunk a Hortobágyra, s aznap este ér vissza Budapestre. Legkésőbb június 16-ig érdemes megváltani a jegyeket, ez történhet az online nevezési rendszeren vagy irodánkon keresztül.


A 13. E.ON Délibáb Terepfesztiválra szervezett busz kizárólag a jegyet megvásárló futók részére biztosítja az oda-vissza utat. Az utazás ára 6000 forint, jelentkezés legkésőbb június 16-ig vagy a busz beteltéig lehetséges. (A június 16. után beérkező jegyárak nem biztosítják a helyet a buszon.)

A buszjegy árát a nevezési díj befizetésével azonos módokon (online vagy nevezési irodánkban) lehet fizetni. Az online rendszer eléréséért ide kattints, a BSI nevezési iroda elérhetőségeit és nyitvatartását itt találod.

Akik a busszal utaznak, azok számára a jármű egyúttal ruhatárként is szolgál. A busz indulásának helye: Budapest, Váci út 152. (a BSI épülete előtt a szervizút parkolójában). Gyülekező 8:45 órától, indulás pontosan 9:00-kor. Visszaindulás kb. 18:30-kor.

A 13. E.ON Délibáb Terepfesztivál három sportágban is tartogat versenyszámokat: az E.ON Délibáb Terepfutás, az E.ON Délibáb Mountainbike Maraton és Bringatúra, valamint az E.ON Délibáb Teljesítménytúra és Gyaloglás távjaira is nevezhetsz.