Van aki forrón szereti: 20% kedvezmény május 22-én

 

A 21. Coca-Cola Testébresztő Női Futógálán a Magyar Színház standjánál reggel 8:30 és délután 4 óra között Partner bérletet vásárlók több, mint 20 százalékkal olcsóbban nézhetik meg a Van aki forrón szereti című musicalt az évadban utoljára május 27-én és 28-án.


Az eseményen 11 órától - két futás között - Andrádi Zsanett, a musical vagány naívája is várja az érdeklődőket.

A Magyar Színház vendégművészek bevonásával, folyamatosan változó társulat kialakításával a zenés műfaj felé is nyitott. A zenés előadások népszerűek, köztük a Van aki forrón szereti, melynek női főszereplője Andrádi Zsanett, aki a futóstaféta egyik résztvevője.

A Magyar Színház Magyarországon elsőként vezetett be látássérült nézői számára egy olyan speciális mobilapplikációt, amely audionarráció segítségével teszi lehetővé színházi előadások teljes körű élvezetét. A program vezetője Tóth Cecília, aki a futóstaféta másik résztvevője.

Egyedülálló módon támogatják a színészképzést, hiszen a Pesti Magyar Színiakadémia diákjai három éven keresztül szerepelhetnek színpadunkon csoportos, szöveges vagy akár főszereplőként, úgy, mint az idén végzős Farkas Nóra, aki a futóstaféta harmadik tagja lesz.

Töltsd velünk ezt a napot, szurkoljunk együtt a Magyar Színház csapatának!


Fotó: Zsigmond László