Május végén lejárnak a nevezésre is fordítható Szép-kártya-pénzek

 

A Szép-kártyákra 2014-ben feltöltött összegek idén május 31-ig használhatók fel. A szabadidő alszámlán lévő egyenlegből például egy őszi BSI-esemény nevezési díját is kiegyenlítheted. Mutatunk néhány konkrét tippet!


A közelgő határidőre azért is hívjuk fel a figyelmet, mert tavaly országos összesítésben közel egymilliárd forint ragadt bent a Szép-kártyákon. Ha van még valamennyi a 2014-ben feltöltött összegek közül a szabadidő alszámládon, amit "lemozognál", akkor ne feledd: alkalmas az összes BSI-esemény nevezési díjának kiegyenlítésére.

Két koranyári versenyünk nevezési határideje is május 31. előtt nem sokkal jár le, így első körben azokat ajánljuk a témában. A június 25-i E.ON Délibáb Terepfesztivál (terepfutás, kerékpár, túra) versenyszámaira május 23-ig, a június 12-i K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltóra pedig május 29-ig nevezhetsz kedvezményesebben.

Ha viszont az őszi nagy, budapesti rendezvényeinken töröd a fejed, a 31. Wizz Air Budapest Félmaraton és a 31. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál (42 km, Flora Maratonstaféta, Coca-Cola Testébresztő 30 km, 10 km) nevezési díját is fizetheted Szép-kártyával. (Természetesen ezek csak példák, az összes többi esemény is szóba jöhet.)

OTP, MKB és K&H SZÉP kártyával a BSI nevezési irodájában vagy egyes eseményeinken az információs sátorban fizethetsz. (Online tehát nem lehetséges!) Nevezési díj fizetésénél a szabadidő alszámlán lévő egyenleget tudod felhasználni. (Szállásdíjak fizetésére szép kártyával nincs lehetőség.)