Gyümölcsös felfrissülés a melegben

 

Mi magyarok nagyon kreatívak vagyunk az élet minden területén, így a nyári felfrissülésben is. Jól bevált praktikáink sokszor segítettek túlvészelni a kánikulát.


Ha kitör a kánikula és van egy kis szabadidőnk, már rohanunk is a víz közelébe: színes mini ventilátorral a kezünkben, pálmafás ingben, kedvenc szandálunkban (és a hozzá passzoló zokninkkal) masírozunk a várva várt felfrissülés felé.

Ha nem vagyunk olyan kiváltságos helyzetben, hogy a vízparton töltsük a hőségriadót, akkor sem kell kétségbeesni, jó öreg praktikáink sok magyar embert megmentettek már a hőgutától. A szökőkutak a belváros közepén is gondoskodnak a napközbeni hűsítésről, az erkélyen felállított medencék igazi strand élményt biztosítanak még a panelban is.

Gondoskodnunk kell a szervezetünk megfelelő folyadékellátásáról is, és erre nincs is jobb megoldás a radlernél. A Soproni 0.0% Radler üde, gyümölcsös ízei a legmelegebb helyzetekben is felfrissítenek, ráadásul a Soproni 0.0% mostantól a magyarok által kedvelt bodza-citrom ízben is elérhető. Így már könnyebben elviselhető a nyár legmelegebb napja is!

Te hogyan frissülsz fel nyáron?